Wil je donateur worden van de Stichting Oudorperhout, dan kan dit door onderstaand formulier in te vullen en het aangegeven bedrag over te maken op bankrekeningnummer: NL 75 TRIO 021 239 78 42 t.n.v. Stichting Oudorperhout. Je ontvangt dan onze nieuwsbrieven en wij houden je op de hoogte van onze activiteiten en excursies. Onze excursies zijn gratis toegankelijk voor onze donateurs. Niet-donateurs betalen 3,00 euro per persoon.

Donateurs worden op de hoogte gehouden van onze activiteiten door middel van een e-mail nieuwsbrief. Hiervoor gebruiken wij je adresgegevens. Afmelden voor de nieuwsbrief kan altijd via een link onderaan elke nieuwsbrief. Lees hier meer over onze privacy regels.

Helpende handen

Wil je ons helpen met hand-en spandiensten? Bijvoorbeeld zwerfvuil opruimen, foto’s beschikbaar stellen of je expertise in natuur of cultuur delen met een groep geïnteresseerden; we kunnen veel hulp gebruiken:

zwerfvuil opruimen: rommel@stichtingoudoperhout.nl

overige activiteiten: administratie@stichtingoudorperhout.nl

Lees hier over de vacatures die momenteel open staan.